Hemen Ara!


Fiyat Teklifi


E-Mail


WhatsApp


Büyük Çadır Ve Küçük Çadır Kiralama

Büyük Çadır Ve Küçük Çadır Kiralama

Büyük Çadır Ve Küçük Çadır Kiralama

Açık hava etkinliği, dış mekân organizasyon için nasıl bir çadır kiralamam gerekir?

Düğün, nişan, kına, kongre, parti, toplantı, temel atma töreni vb. açık hava etkinliklerinizde hava muhalefetine takılmamak için mutlaka bir çadır kiralamak gerekir. Bu kiralama işlemi yapılarken nelere dikkat edilmesi gerektiğini, nasıl bir yol izlenmeli bu konuda sizlere bu yazıda yarımcı olmaya çalışacağım. Organizasyon alanı el verdiği metrekare ölçüye göre çadır ürün tercih etmek durumundasınız. Kiralama yapacağınız alan ölçüsü küçük çadıra mı, yoksa büyük çadır mı kiralamaya müsait buna bakacaksınız.  

Çadır kiralama işlemi çok basittir fakat doğru sağlam bir firma ile çalışmak, doğru firma bulmak bir o kadar zordur, bunun da sebebi en mutlu gününüzde, ya da yapacağınız projede doğru düşünmek yerine tamamen bütçeye yönelik düşünmektir, tatbiki de çadır kiralama dikkat edilmesi gereken temel unsurlardan biri de fiyat konusudur, ancak bunun dışında da kiralık çadır işleminde dikkat edilmesi gereken çok ciddi unsurlar var. Birçok firma hayali firma olup aracılık komisyon uslu çalışmaktadır bu durum da maalesef mağduriyetlere en büyük sebeptir. Aracı elinde kendi çadır ürünü olmadığı için sorun yaşama olasılığı çok yüksektir. Bu ve buna benzer etkenler ne yazık ki bazen durumu çıkmaza sürükleyebiliyor. Tüm olumsuzluk ve hava muhalefetine karşı almanız gereken önlem ve yapmanız gerekenler yazımızda ele alınmıştır.

Açık hava etkinliği için nasıl çadır kiralanır;

Palmiye Kiralık Çadır ile iletişime geçilip tedarikçiniz olarak bizi tercih etmeniz halinde, alan bilirkişi yönlendirilip alan ölçümleri yapılır. Alan ölçümü beraberinde yapılacak etkinlik kaç kişilik bir davet olduğu ve oturma düzeni baz alınarak gerekli metrekare alan hesaplanır. Alan metrekare büyüklüğüne göre büyük çadır veya küçük çadır ürünü tercih edilir ve tarafınıza görsellerle beraber sunulur. Sunulan çadır kiralama ürün kabul görmesi halinde çadır kiralama teklifi düzenlenip taraflarca imzalanır.

Mutabakat imzalanması halinde müşteriye sunulan kiralık çadır o gün itibariyle müşterimiz adına ayırtılıp tarihinden müşteri isteğine göre bir veya iki gün önce çadır kurlum yapılır.

Kış ve yaz mevsimde ne tür çadır kiralamam gerekiyor;

Yazın bahçenizde, açık hava etkinliğinizde mekânında veya herhangi açık alan etkinliğinizde yağmur olmasa bile açık hava kavurucu güneş insanları çarpmakta ve ortamdan biran önce uzaklaşma duygusuna sevk etmektedir. Bu problem için yan kısımlar açık, üstü kapalı güneş geçirmeyen ve yükseklik minimum 3 metre  olan ferah etrafı açık büyük çadır, küçük çadır ve otağı kubbeli çadır ürünlerimizle alana kurulum sağlıyoruz.

Peki ya hava güneşli değilse yağmurlu ve rüzgârlı olursa o zamanda ne yapmalı;

 Bu ikinci olasılık durum bir hayli çıkmaza sokmaktadır ve en mutlu gün birden stres dolu bir hal almakta. Bu tür durumlarda da çadır üst ve yanlarını tamamen kapatarak mekânı yarı açık hale getiriyoruz. Yarı açık hale dememdeki sebep üstü kapalı ve yanları şeffaf branda takarak hem kötü hava koşullarından koruyoruz hem de organizasyonu etkinliğiniz temel amacına uygun feraha ve görsel ihtişamdan bir parça bile kayıp etmiyor. Palmiye kiralık çadır ailesi olarak yaz kış beraberiz anlayacağınız.

Büyük çadır ve küçük çadırları kiralama dikkat edilmesi gereken kriterler;

·         Çadır kiralama işleminizde en birinci öncelikler iyi bir çadır kiralama firma köklü bir firma ile çalışmak olmalıdır.

·         Görüşmeleriniz sonrasında mutlaka alan fizibilitesini istemelisiniz. Doğru bir montaj için doğru bir ölçüm şarttır.

·         Alana bilirkişi tarafından ölçüm isteyeniz.

·         Kiralık çadır resim ve görselleri yanında teknik çadır bilgimside almalısınız.

·         Ürün resim incelmelerinde dikkatli inceleyip mutlaka alüminyum iskelet ve Avrupa branda istemelisiniz.

·         Mutabık anlaşmanız sonra yapabilirseniz sizde tedarikçinizi ziyaret etmelisiniz.

·         Gelen ürün istemiş olduğunuz ürünle bire bir aynı olduğuna emin olun.

·         Çadır montaj sonrasında istediğiniz metrekare tam olarak gelip gelmediğine emin olmak için kendinizde ölçüm yapın.              

En temel dikkat etmeniz gereken usulleri yukarda sıralandığı gibidir .yapmış olduğunuz organizasyon ve etkinliklerde Başarlar diler ,yapacağınız etkinliklerde palmiye kiralık çadır firmasından da destek almanızı arz ederim.  

KÖTÜ HAVALAR HAVANIZI BÖZMASIN

PALMİYE  KİRALIK ÇADIR